Udtalelser

Sagt om Human Design Business Sessioner

“Et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed”

Jeg har netop haft en intet mindre end vild Human Design Business session med Bine. Under sessionen fik jeg hele mit design gennemgået. Jeg fik en masse værdifulde råd og rettesnore i forhold til min virksomhed og hvordan jeg bedst passer på mig selv og min energi.

Jeg tror, jeg med sikkerhed kan sige, at den session bliver et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed og i min oplevelse af mig selv som selvstændig. Bines ord kommer til være en evig reminder i min vej videre frem.

Det er vist ikke sidste gang, jeg har haft en session hos Bine. Jeg kommer til at få brug for en kompetent guide i udfoldelsen af mit design for det kommer til at kræve noget mod.

Tak for dig, Bine! Du får hermed mine allerbedste anbefalinger.

METTE WEINREICH, INDEHAVER AF METTE WEINREICH COUNSELING

“Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed”

 Jeg havde den store fornøjelse at få en HD reading af Bine og wow det var vildt. Jeg sad tilbage med en følelse af at blive set og genkendt på en måde, som jeg havde så meget brug for, både personligt og i forhold til min virksomhed. Bine formåede at sætte ord på hvordan det er at være mig, både i forhold til hvordan jeg tager beslutninger, tænker og føler.

Den største værdi HD har givet mig er at jeg er gået fra, at tænke om mig selv, at måske er jeg også bare lidt mærkelig, til at forstå at jeg lever lige præcis mit design og at jeg er lige præcis som jeg skal være. Det er en kæmpe gave. Og jeg forstår nu hvorfor min karriere vej aldrig har været snorlige. Det er som om det bare er lidt lettere at træffe beslutninger både privat og i min virksomhed.

Bine forklarede det hele i et roligt og empatisk tempo med stor nysgerrighed på mig, og det var fantastisk. Og det var guld værd at få koblet mit design til min virksomhed og få en meget større forståelse for min genizone.

Så sidder du derude og overvejer om en HD reading er gavnlig kan jeg kun sige GØR DET.. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed.

KRISTINA BONDE, TERAPEUT

“Jeg har taget ejerskab over de dele af mig selv, som jeg før ikke helt har troet på”

Jeg har længe tænkt på at få en Human Design læsning og valget faldt på Bine, da hun har flere års erfaring med at hjælpe selvstændige med deres branding og jeg ønskede en læsning, der både var målrettet mig som person og min business. 

Selvom jeg kendte en smule til Human Design blev jeg fuldstændig blown away over Bines læsning!

Det hele ramte så præcist og har gjort, at jeg nu virkelig har taget ejerskab over de dele af mig selv, som jeg før ikke helt har troet på. Det var mange aha-oplevelser men mest af alt en bekræftelse på alt det jeg selv mærker, hvilket har ført til en dybere forståelse af mig selv og den måde jeg er på.

Bines Human Design læsning har ligesom fjernet sløret over noget jeg egentlig godt vidste men som jeg før ikke helt har kunnet tage ind. Nu når sløret er væk er det blevet lettere at være mig for det har fjernet al den støj der før kunne lede mig væk fra min egen vej.

Jeg kan på det varmeste anbefale Bine, der på sin professionelle og empatiske måde, guider dig gennem en læsning, der vil give dig klarhed og en følelse af at finde hjem i sig selv.

NINA GROVE

“At blive klogere på mig selv betyder, at jeg kan bruge min energi mere effektivt!”

 Jeg kunne genkende mig selv, da Bine beskriv min type og de særlige gaver (?), jeg har. Det har været enormt spændende og værdifuldt at blive klogere på mig selv, og det har bekræftet mig i, at jeg er på rette vej og har valgt den rigtige sti. Men det bedste var, at Bine også kom med input til, hvordan jeg kan prioritere min energi, og hvordan jeg kan håndtere nogle af de situationer/udfordringer, jeg møder ift. den type jeg er.

Sessionen har givet mig en tro på, at nogle af de ting, jeg kan mærke er rigtige for MIG rent faktisk også er det – også selvom det falder uden for normen ift hvad andre forventer og gør.

For selvstændige som mig er det enormt vigtigt at kende mine styrker – det hjælper mig med at prioritere min opgaver og min arbejdsdag, så jeg ikke brænder ud. Men i stedet har en dejlig og givende hverdag, hvor jeg har overskud og energi til både arbejde og familie.

Jeg vil anbefale alle, der dyrker personlig udvikling at få en session – selvstændig eller ej, så er det værdifuldt at kende sig selv.

GITTE

“Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt”

 Jeg har fået en Human design buisness session hos Bine og hun får min varmeste anbefaling! 💗  Bine hiver Human design ned på et plan, så alle kan være med! Hun sammenflettede mine personlige gaver med min buisness og gav SÅ mange gode råd og fokuspunkter med på vejen. Hun afsluttede sessionen ved at sætte et kærligt spot på min genizone, som jeg vil tage med mig videre på min vej 🌱  Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt lige dér hvor jeg var 🙏 

MARIA FRA KAERLIGENOTER

“Masser af praktiske løsningsforslag”

Jeg har haft fornøjelsen af både en Human Design Business Session og en Business Session. Begge dele var yderst givende.  Både i forhold til mig selv, mine unikke gaver og måder jeg kan blive klogere på mig selv og udvikle min business. Men også masser af praktiske løsningsforslag til hvordan min business og strategi og røde tråd i markedsføringen kan blive endnu tydeligere og endnu skarpere. Det har været en sand fornøjelse at blive guidet og løftet af Bine og hende søde og varme væsen.

RIKKE PETERSEN, NATUROPATH

KUN 5 STJERNEDE ANMELDELSER PÅ FACEBOOK OG GOOGLE

Udtalelser

Kunder jeg har hjulpet med Web Design

Landing page

Bine hjalp mig med salgsoptimering af en side på min hjemmeside i forbindelse med et tilbud jeg kørte. Da jeg kontaktede hende var det en hasteopgave og hun havde noget der ligner 24 timer til at løse opgaven. Og hun løste den simpelthen til perfektion! Jeg fik oven i købet en historisk høj omsætning i min lille virksomhed på netop denne kampagne. Så næste gang tøver jeg IKKE med at tage fat i Bine med det samme! Med andre ord kan jeg kun give Bine mine absolut varmeste anbefalinger!

CARINA VESTERGAARD – CLAIRVOYANT

webdesign + logo + VISITKORT

Bine er super professionel og engageret i sit arbejde. Hun er dygtig til at skabe lige præcis det, som man har i tankerne omkring sin hjemmeside. Resultatet for min hjemmeside er blevet meget bedre, end jeg har forestillet mig, og det er fordi Bine er grundig og ved, hvad hun laver. Til hver en tid vil jeg bruge Bine fremover til alt branding, og jeg vil varmt anbefale hende til andre. Hun er utrolig rar og serviceminded.

JONAS HOLME – HYPNOTERAPEUT

webdesign + logo

Bine har udarbejdet min hjemmeside og virksomhedslogo. Det var en sand fornøjelse at arbejde med Bine; super dygtig, omhyggelig, effektiv og professionel at samarbejde med. Jeg følte mig i trygge og gode hænder hele vejen. Hun får mine varmeste anbefalinger.

IBEN LAQUIAN – PERSONLIG TRÆNER & TERAPEUT

webdesign + logo

Under hele forløbet har Bine været super god til at lytte til mine ønsker, og ud fra disse kommet med forslag, som har ramt lige i plet. Jeg har fået meget mere, end jeg havde forventet, både med hensyn til de færdige produkter og til samarbejdet, som har været meget inspirerende og behageligt. Jeg kan varmt anbefale Bine.

DORTHE THOMSEN – PSYKOLOG FOR BØRN OG UNGE

webdesign

Jeg har været meget tilfreds med den hjemmeside Bine har lavet til mig. Hun er fantastisk søde, serviceminded og nem at samarbejde med. Hun har været god til at finde den stil og fremhæve den ånd og sjæl, jeg gerne ville have på min hjemmeside. Hun arbejder hurtigt og er utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg kan varmt anbefale Bine og vil bestemt bruge hende fremover, hvis jeg har brug for opdateringer eller andre ydelser til min virksomhed.

TINA STRID – COACH FOR PSYKISK SÅRBARE

strategirådigvning

Bine er utrolig kompetent og fik meget hurtigt mig på sporet af den drøm, som har formet sig det sidste års tid. En rådgivning og sparring der har givet mig en handlingsplan, men endnu vigtigere fornyet motivation og kampgejst. Jeg glæder mig til, at vi nu fortsætter vores samarbejde, så jeg kan komme helt ud over kanten. Så kan kun anbefale Bine, og som coach er det bare en befrielse at hun ved hvad det handler om og kan byde ind, der hvor man selv går lidt i stå.

LOUISE MANSØ – VANE- & OVERSPISNINGSCOACH

webdesign + visuel brand identitet

Hovedårsagen til, at jeg valgte Bine var, at jeg med det samme kunne mærke, at hun forstod mit brand og min forretning. Jeg har følt mig tryg i hele processen – lige fra arbejdet omkring det visuelle til det funktionelle. Bine holdt mig opdateret løbende, og hvis jeg havde ønsker undervejs, blev det altid mødt positivt. Jeg er SÅ glad for min nye hjemmeside. De varmeste anbefalinger til Bine og Yin Branding.

SELMA KJÆRBO – FLOW SPECIALIST & MEDIYOGA

strategirådgivning

Bine hjalp mig med at definere min målgruppe og formulere mit kernebudskab. Ved at kende min målgruppe, føler jeg, at det er meget lettere for mig at målrette min markedsføring til præcis de kunder, jeg ønsker at tiltrække. Er du nystartet eller kunne du godt bruge flere kunder i din forretning, så tøv ikke med at kontakte Yin Branding.

GITTE ANDERSEN – SINDSROBEHANDLER & PSYKOTERAPEUT

webdesign

Bine har hjulpet mig med at få lavet en helt ny hjemmeside og den er jeg super tilfreds med. Jeg er vild med måden det er sat op på, de smarte funktioner og looket. Det er blevet ligesom jeg gerne ville have det. Hun er super kreativ, omhyggelig og dygtig. Jeg har virkelig følt mig i trygge hænder hos Bine. Hun er utrolig imødekommende og jeg mærker, at hun er oprigtig interesseret i at jeg bliver tilfreds. Giver de varmeste anbefalinger til Bine.

LOUISE KJERGAARD – COACH

strategirådgivning

På under en time fik Bine mig til at gå fra at være i tvivl om, hvad mit næste skridt skulle være til at have en plan, prioriteringsliste og et overblik. Hun er nærværende, opmærksom og forberedt. Det bedste var, at hun mødte mig, hvor jeg var, uden at give mig dårlig samvittighed over, at jeg ikke var længere eller et helt andet sted. Det var en rigtig god oplevelse og jeg vil med sikkerhed anbefale hende til andre.

FIE BJØRNHOLT-SCHOU, SELVSKADERÅDGIVER

strategirådgivning + grafisk design

Hermed giver jeg min bedste anbefaling til Bine fra Yin Branding! Det har været rigtig godt at have en at sparre med, og til at hjælpe med at vurdere, hvad det er jeg har brug for, hvordan, i hvilken rækkefølge, hvilket udtryk osv., for at blivesynlig for min målgruppe, og for at kunne give mine kunder noget med hjem. Jeg kunne godt have ønsket at have haft Yin Branding med fra starten!

SOPHIE BEUCHERT, TERAPEUT

Kontakt mig

Lad og tage en uforpligtende snak om dine ønsker

Kontakt mig via formularen eller min mail: bine@yinbranding.dk

Jeg svarer normalt indenfor 24 timer i hverdagene.

10 + 9 =