Handelsbetingelser

For cvr 35707581

  • Alle aftaler er bindende.
  • Møder og strategi sessioner foregår over telefon, Zoom eller Google Meet.

Betingelser for klippekort

Klippekortene kan bruges til alle mine services og er relevante til store opgaver som små. Opgaverne kan spredes ud over tid eller du kan bruge alle timerne på én gang. Du kan bruge din resterende tid senere til et andet projekt.

Klippekortet betales før jeg påbegynder opgaven. Det udstedes til den enkelte virksomhed og kan derfor overdrages eller sælges til andre. Ubrugte klip refunderes ikke.

Klippekort udløber et år efter faktureringsdatoen.

Betingelser for online køb (webshop)

Alle køb er endelige og returneres ikke, da mine produkter i webshoppen er virtuelle (downloades ved køb).

Der er copyright på alt mit materiale. Materialet og logins må ikke deles med andre.

Priser og betaling

Alle priser er eksklusive moms medmindre andet er angivet.

Ubrugte klip refunderes ikke.

Klippekort betales via faktura. Ønsker du ikke at købe klippekort, er timeprisen 750 DKK i timen + moms. Med denne løsning sender jeg en faktura på 50% af beløbet for projektets start og de resterende 50% efter projektet er slut.

Webhosting, tryk og levering medregnes ikke i timeprisen.

Fakturer skal betales inden for 8 dage. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK.

Tidsregistrering

Jeg noterer dit forbrug per påbegyndte minut.

I arbejdstiden indgår, foruden løsning af opgaven: rådgivning, research og forberedelse.

Tilfredshed

Før vi påbegynder et samarbejde, mødes vi fysisk eller per telefon. Derudover får du et spørgeskema, så vi stiller skarpt på hvordan jeg kan hjælpe dig. Hvis jeg ikke er den rette til at hjælpe dig, kan jeg i de fleste tilfælde anbefale en der kan. Se processen nedenfor.

Det er vigtigt for mig, at du bliver tilfreds med den opgave, jeg udfører i samarbejde med dig. Derfor sender jeg dig eksempler og udkast, så vi sammen bliver enige om det endelige resultat. I en typisk opgave får du 3 udkast og 2 finpudsninger med tilkøb for flere justeringer, såfremt dit tidsforbrug bliver overskredet.

Klippekort refunderes ikke, men jeg vil gøre mit ypperste for, at du får det ønskede resultat inden for det estimerede tidsforbrug.

Opbevaring af dine data

Ved udarbejdelse af en hjemmeside opbevarer jeg tekster og billeder, du måtte fremsende. Hvad jeg måtte have liggende på min mailserver og egen computer af billeder og tekster kan blive slettet efter samarbejdet, så de ikke fylder på min server.

Jeg laver backups af din hjemmeside undervejs (din webhost vil højest sandsynligt lave backups af din database hver dag). Efter endt samarbejde slettes din backup på min server. Du har selv ansvaret for at lave evt. backup af din hjemmeside efter de anvisninger, jeg giver dig.

Du ejer naturligvis 100% din hjemmeside, logo og andet visuel grafik udarbejdet af Yin Branding.

Kontaktoplysninger for CVR 35707581:

Att: Bine Borg-Thomsen
Dronningborg Boulevard 95, 8930 Randers NØ
Telefon: 20495079
E-mail: