1 PLADS MED OPSTART JULI el. AUGUST 2022

Autentisk Branding Forløb

med Human Design

Er du terapeut, coach, energiarbejder eller lignende?
Og drømmer du om en virksomhed, hvor du …

Lever af din passion?

Tiltrækker drømmeklienter – uden at knokle?

Er selvsikker i din markedsføring?

Er stolt og glad for dit brand, fordi det afspejler dig og føles rigtigt, helt ned i maven?

Så er dette 3 måneders 1:1 mentorforløb for dig.

Kender du det?

Kan du se dig selv i mindst et par af disse udsagn?
Så er forløbet for dig

➤ Du frustreret over at du ikke har nok klienter eller ikke lever af din virksomhed?

Du ikke har de resultater, du drømmer om. Måske du har gjort hvad du kunne på egen hånd, har fulgt alle “ekspertrådene” eller også ved du slet ikke hvor du skal starte.

➤ Måske du er nystartet eller også har du ikke det kundeflow, du drømmer om. 

➤ Dit visuelle brand føles det ikke helt som dig eller fremstår rodet og usammenhængende.

➤ Du bekymrer dig om du kan få succes med din virksomhed, fordi du ikke passer ned i en kasse som selvstændig.

Du ikke gider knokle eller jagte kunder. Du vil drive en virksomhed, der passer til hele dig, hvor du ikke skal fremstå som noget, du ikke er!

Forløbet inkluderer:

3 MDR. med sparring og motivation

Jeg går all in i din virksomhed, og sparrer på alt hvad du har brug for til at opnå de resultater, du drømmer om.

4 x 1:1 sessioner á 60 min.

3 strategisessioner under forløbet og et catch-up kald efter forløbet for at sikre, at du er på rette spor og justere hvis nødvendigt.

Human Design session

90 min. Human Design læsning + lydfil og en 20+ siders PDF om dit unikke blueprint.

Strategiske arbejdsark

… der rykker din virksomhed fra hvor du er nu til den transformation, du ønsker at skabe. Mangler du noget i online portalen, laver jeg det til dig.

Justering af din virksomhed fra A-Z

Gennemgang af din strategi, evt. hjemmeside og sociale medier og justeringer, så du kan få de resultater, du ønsker.

Udtalelser

“Alt i alt har hele forløbet leveret mere end, hvad jeg forventede. Og mine forventninger var altså høje”

Had har du fået ud af Autentisk Branding forløbet? Hvad tager du med dig videre?
Efter endt forløb kan jeg se, at jeg traf det helt rigtige valg og forløbet har været så godt tilrettelagt, gennemført og helt igennem behagelige.

Først og fremmest har jeg fået materiale, som jeg kan vende tilbage til og bruge efter forløbet. Materialet har været brugbart, nemt at forstå og gå i gang med og det er derfor også en kæmpe støtte nu, hvor jeg arbejder selv. Derudover har Bines støtte, sparring og indsigter givet mig en kæmpe ro, tiltro til mine ideer og en selvsikkerhed, som har gjort min proces meget tryg – også når jeg har siddet fast.  Jeg vil helt klart tage Bines råd og feedback med videre.

I den forbindelse vil jeg virkelig rose Bine for sin måde at give feedback. Her har jeg mødt et virkelig højt niveau – både formidlingsmæssigt og den feedback hun giver.

Hvad kunne have afholdt dig fra at investere i Autentisk Branding forløbet?
Penge og tid kunne have afholdt mig. Men jeg kunne mærke, at jeg bare skulle med, fordi forløbet og Bines tilgang talte til mig

Hvordan tænker du om det nu?
At forløbet har været det hele værd. Faktisk mere til.

Vil du anbefale forløbet? (og til hvem?)
Jeg vil anbefale forløbet til dem, som vil arbejde med sig selv. Er klar til at tage imod feedback og kan se det smukke ved processen.

I mine øjne er forløbet ikke for alle, fordi Bines måde at forene det konstruktive, intuitive og feminine er en metode, som du ikke ser hos mange andre business mentorer. Hun er noget helt særligt, og derfor skal energien være rigtig for det bedste samarbejde. Hun har min største anbefaling.

SIMONE, NYOPSTARTET COACH
2022

“Større klarhed, tydelig retning og mere power i mit budskab til verden”

På sin fine tålmodige facon holdt Bine fast i den røde tråd under hele processen med ændring af min målgruppe, mine ydelser og det visuelle udtryk, så resultatet for mig netop blev større klarhed, tydelig retning og mere power i mit budskab til verden.

Bines online materiale er super fint og let at følge, men det er klart sparringen med Bine, der har rykket mig videre. Jeg forestillede mig, at jeg via Bines forløb ville finde min røde tråd i forhold til farver, billeder og stemning i mine online universer, men jeg fik så meget mere.

Alle de overvejelser, der ligger bagved det visuelle udtryk, er jo det essentielle, og via Bines øvelser og sparring har jeg fundet min vej til at tale med min stemme til lige netop dem, jeg kan gøre den største forskel for.

LEANNA FRANDSEN, HEALER
2020

Er du klar til at …

Skabe de resultater, du drømmer om og en virksomhed, der passer til dig?

Forløbet er for dig, hvis:

➤ Du kan mærke, at det er NU, du skal ud med dit bidrag og leve af din virksomhed.
➤ Du vil skabe et autentisk brand, som emmer hele dig og differentierer sig fra dine kollegaer.
➤ Du er KLAR til at TAGE HANDLING på din drøm!

Så lad os tage en uforpligtende afklaringssamtale, så vi hver især kan mærke, om vi er et match.

Opbygning:

TAG MODULERNE, SÅ DE PASSER TIL DIG:
Modulerne kan tages uge for uge i 6 uger eller med en uges mellemrum.
Forløbet starter med en Human Design session.

Modul 1-2

Opbyg et stærkt fundament for dit brand

Første uge handler om, at skabe et stærkt fundament for dit brand med Human Design. Du vil få sparring på din målgruppe og niche. Du får defineret et stærkt why for dit brand og sat intension for forløbet, som skal holde kursen for dig – både under de 3 måneder, men også i resten af din tid som selvstændig.

MODUL 3

Personlig branding – brug dig selv og sælg mere

Du får de vigtigste principper i personlig branding til hvordan du kan bruge dig selv på sociale medier. Du lærer, hvordan du er autentisk og professionel på samme tid, hvordan du driver virksomhed ud fra din genizone. Og hvordan du sælger mere, når du sætter spotlight på det, der gør dig og dit brand unikt.

MODUL 4

Tiltræk din målgruppe med dit magnetiske budskab

Du lærer, hvordan du formulerer og leverer et skarpt budskab til din målgruppe, så du tiltrækker klienter i stedet for at knokle for at få klienter.

Dit budskab er noget af det vigtigste at have på plads i din virksomhed. Det er her du virkelig kan skille dig ud fra dine konkurrenter, og gøre din målgruppe bevidste om, at du er den rette til at hjælpe dem.

MODUL 5

Skab et uimodståeligt visuelt brand

Jeg lærer dig, trin for trin, hvordan du skaber en visuel identitet, dvs. finder de rigtige farver, skrifttyper og stil for dit brand – helt uden at være grafiker og kun med gratis programmer.

Du får skabt en rød tråd i dit visuelle udtryk én gang for alle. Og løfter dit visuelle identitet til nye højder.

Du kan også få mig til at gøre arbejdet med en særlig rabat.

MODUL 6

Nå dine mål og skab succes

Du lærer, hvordan du sætter mål, laver en strategi og handlingsplan. Og ikke mindst hvordan du sikrer dig, at nå dine mål, så du kan skabe de resultater – og det selvstændige liv, du drømmer om.

RESTEN AF FORLØBET

Skab din klienttiltrækkende strategi

De sidste uger af forløbet er afsat til, at gøre dit flyveklar og hjælpe dig med din klienttiltrækkende strategi.

Vi får skabt en strategi, der skaber et godt kundeflow og som passer til dig og dit Human Design.

Vi aftaler et catch-up kald så jeg sikrer mig, at du er på rette spor efter forløbet.

Mit navn er Bine og jeg er Business Mentor for terapeuter & coaches

Du får mine bedste hands-on værktøjer, jeg har tilegnet mig på min uddannelse i Branding & Marketing Management, mine 6 år som selvstændig, og i mit arbejde med mine klienter (terapeuter, coaches etc.)

Du har min ryg 100% i din virksomhed i de 3 måneder, vi arbejder sammen. Det er i min højeste intension, at du får succes med din forretning. Ikke kun økonomisk succes, men at du rent faktisk trives i din virksomhed.

Er du nysgerrig på mit Human Design, er jeg 3/5 Projector. Jeg har uddannelser i Human Design ved henholdsvis Luca Sofia og Majli Noel, og har taget div. kurser.

Udtalelser

HVAD MINE KUNDER SIGER OM HUMAN DESIGN

"Et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed"

Jeg har netop haft en intet mindre end vild Human Design Business session med Bine. Under sessionen fik jeg hele mit design gennemgået. Jeg fik en masse værdifulde råd og rettesnore i forhold til min virksomhed og hvordan jeg bedst passer på mig selv og min energi.

Jeg tror, jeg med sikkerhed kan sige, at den session bliver et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed og i min oplevelse af mig selv som selvstændig. Bines ord kommer til være en evig reminder i min vej videre frem.

Det er vist ikke sidste gang, jeg har haft en session hos Bine. Jeg kommer til at få brug for en kompetent guide i udfoldelsen af mit design for det kommer til at kræve noget mod.

Tak for dig, Bine! Du får hermed mine allerbedste anbefalinger.

METTE WEINREICH, INDEHAVER AF METTE WEINREICH COUNSELING

"Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed"

Jeg havde den store fornøjelse at få en HD reading af Bine og wow det var vildt. Jeg sad tilbage med en følelse af at blive set og genkendt på en måde, som jeg havde så meget brug for, både personligt og i forhold til min virksomhed. Bine formåede at sætte ord på hvordan det er at være mig, både i forhold til hvordan jeg tager beslutninger, tænker og føler.

Den største værdi HD har givet mig er at jeg er gået fra, at tænke om mig selv, at måske er jeg også bare lidt mærkelig, til at forstå at jeg lever lige præcis mit design og at jeg er lige præcis som jeg skal være. Det er en kæmpe gave. Og jeg forstår nu hvorfor min karriere vej aldrig har været snorlige. Det er som om det bare er lidt lettere at træffe beslutninger både privat og i min virksomhed.

Bine forklarede det hele i et roligt og empatisk tempo med stor nysgerrighed på mig, og det var fantastisk. Og det var guld værd at få koblet mit design til min virksomhed og få en meget større forståelse for min genizone.

Så sidder du derude og overvejer om en HD reading er gavnlig kan jeg kun sige GØR DET.. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed.

KRISTINA BONDE, TERAPEUT

“Jeg har taget ejerskab over de dele af mig selv, som jeg før ikke helt har troet på”

Selvom jeg kendte en smule til Human Design blev jeg fuldstændig blown away over Bines læsning!

Det hele ramte så præcist og har gjort, at jeg nu virkelig har taget ejerskab over de dele af mig selv, som jeg før ikke helt har troet på. Det var mange aha-oplevelser men mest af alt en bekræftelse på alt det jeg selv mærker, hvilket har ført til en dybere forståelse af mig selv og den måde jeg er på.

Bines Human Design læsning har ligesom fjernet sløret over noget jeg egentlig godt vidste men som jeg før ikke helt har kunnet tage ind. Nu når sløret er væk er det blevet lettere at være mig for det har fjernet al den støj der før kunne lede mig væk fra min egen vej.

Jeg kan på det varmeste anbefale Bine, der på sin professionelle og empatiske måde, guider dig gennem en læsning, der vil give dig klarhed og en følelse af at finde hjem i sig selv.

NINA GROVE

"Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt"

Jeg har fået en Human design buisness session hos Bine og hun får min varmeste anbefaling! 💗  Bine hiver Human design ned på et plan, så alle kan være med! Hun sammenflettede mine personlige gaver med min buisness og gav SÅ mange gode råd og fokuspunkter med på vejen. Hun afsluttede sessionen ved at sætte et kærligt spot på min genizone, som jeg vil tage med mig videre på min vej 🌱  Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt lige dér hvor jeg var 🙏 

MARIA FRA KAERLIGENOTER

"At blive klogere på mig selv betyder, at jeg kan bruge min energi mere effektivt!"

Jeg kunne genkende mig selv, da Bine beskriv min type og de særlige gaver (?), jeg har. Det har været enormt spændende og værdifuldt at blive klogere på mig selv, og det har bekræftet mig i, at jeg er på rette vej og har valgt den rigtige sti. Men det bedste var, at Bine også kom med input til, hvordan jeg kan prioritere min energi, og hvordan jeg kan håndtere nogle af de situationer/udfordringer, jeg møder ift. den type jeg er.

Sessionen har givet mig en tro på, at nogle af de ting, jeg kan mærke er rigtige for MIG rent faktisk også er det – også selvom det falder uden for normen ift hvad andre forventer og gør.

For selvstændige som mig er det enormt vigtigt at kende mine styrker – det hjælper mig med at prioritere min opgaver og min arbejdsdag, så jeg ikke brænder ud. Men i stedet har en dejlig og givende hverdag, hvor jeg har overskud og energi til både arbejde og familie.

Jeg vil anbefale alle, der dyrker personlig udvikling at få en session – selvstændig eller ej, så er det værdifuldt at kende sig selv.

GITTE

lad os finde ud af, om vi er et match!

Kun 1 plads

Jeg tager få ind om året.

Skriv dig på venteliste

Din investering: 14.990 kr eks moms

Kan betales i 2 eller 3 rater.
Har du tidligere fået en Human Design Business Session kan jeg fratrække beløbet.

FAQ

Hvor langt skal jeg være i min virksomhed?

Du kan sagtens være lige startet op eller ved at starte op.

Du behøver ikke at have en målgruppe, et navn til din virksomhed, ha’ dine ydelser på plads eller en strategi endnu. Det hjælper jeg dig med. Jeg anbefaler dog, at du starter din virksomhed tidligt i forløbet (sommeren 2022), så du kan eksekvere under forløbet.

Forløbet er det perfekte springbræt til at starte op som selvstændig coach eller terapeut, fordi du får dit fundament helt på plads. Det fundament som giver dig klienter og skal være byggestenen for din forretning.

Jeg elsker at hjælpe nystartede, så lad os tage en uforpligtende snak og finde ud af, om vi er det rette match. Kontakt mig, hvis du er i tvivl, så tager vi en snak.

Jeg vil gerne med, men min økonomi er stram. Hvad gør jeg?

Det har jeg fuldt forståelse for.

Lad os tage en uforpligtende snak alligevel. Vi kan snakke om en ratebetalingsordning.

Men jeg vil alligevel sige, at mange betaler dette beløb (eller mere) for en hjemmeside og et logo, uden at have styr på fundamenter i deres brand, deres målgruppe, budskab, strategi osv. Og dermed er der ingen der køber! Pengene kan også bruges på online kurser, markedsføring og andet, der ikke virker, fordi man netop ikke har styr på fundamentet – det, du lærer på dette forløb.

Jeg anbefaler, at du får styr på dit fundament, før du gør noget som helst andet i din virksomhed. Om det er mig, der skal hjælpe dig eller en anden er op til dig og hvem du mærker et match med.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Lad os tage en snak først, så vi begge er sikre på, at forløbet er det rette for dig. Book en afklaringssamtale HER.

Når du siger ja til forløbet, sender jeg dig en velkomstmail med med login og din faktura. Vi kan allerede finde en dato til din Human Design læsning efter du har tilmeldt dig forløbet.

Skal man kende til human design?

Nej, overhovedet ikke.

Vi starter forløbet med en 90 min. Human Design Business Session, hvor du får et udførligt kendskab til dit design. Du behøver ikke at vide noget på forhånd.

Hvad hvis jeg har fået en human design læsning?

Har du fået en session hos mig fratrækker jeg beløbet. Du er også velkommen til at få en ny session, hvor vi går i dybden med nogle andre aspekter af dit design.

1. Har du fået en læsning hos en anden reader:

Der er forskel på, hvordan man laver læsninger, og jeg vil derfor rigtigt gerne give dig en Human Design Business Session, som er en dybdegående session på 90 min. mod en typisk 60-75 min. personlig session. Du vil derfor få helt nye indsigter i relation til din virksomhed.

Har du fået en mini-læsning uden 1:1, fx skriftligt eller på lydfil, vil det også være en helt anden oplevelse med en Human Design Business Session, som går i dybden og indleder til dialog.

2. Er du også en Human Design reader?

Fedt! Så tænker jeg allerede, at du er langt i din udvikling. Det ser jeg som et kæmpe forspring.
Forløbet vil give mening for dig, hvis du:

  • Er ved at starte virksomhed eller lige er startet op
  • Ikke har nok klienter endnu (måske du har deltidsarbejde, er på dagpenge eller blot ikke tjener nok til, at du kan leve af det) eller
  • Du skal en ny retning med din virksomhed.
Hvad med sommerferie?

Vi sætter forløbet på pause når vi holder sommerferie. Det aftaler vi blot indbyrdes. For selvfølgelig skal vi holde sommerferie og koble fra! Dermed bliver forløbet forlænget og vil vare indtil efteråret, hvilket kommer til at give dig så meget ekstra ud af forløbet, fordi du er i processen i længere tid.