✦ BOOK GRATIS AFKLARENDE SAMTALE ✦

Autentisk Branding Forløb

med Human Design

3 måneders Mentorforløb for coaches, terapeuter, mentorer, Human Design Readers/Guides og lign.

Forløbet er for dig, der er klar til at få ordentligt gang i din virksomhed og dit kundeflow med drømmekunder, der vil elske, at arbejde sammen med dig.

Er du klar til at skabe en virksomhed du elsker, føre dit kald ud i livet og gøre en forskel for flere mennesker? Så læs videre.

Du vil sikkert væk fra dette scenarie!

Kan du se dig selv i mindst et par af disse udsagn?

➤ Du er nystartet, skal til at starte op eller også har du ikke fået ordentligt gang i din virksomhed og kundeflow.

➤ Du frustreret over at du ikke har nok klienter.

Du får ikke den respons og de resultater, du drømmer om. Måske du har gjort hvad du kunne på egen hånd, har fulgt alle “ekspertrådene” – eller også ved du slet ikke hvor du skal starte.

➤ Dit brand føles det ikke helt som dig eller fremstår rodet og usammenhængende. Du mangler retning og en rød tråd.

➤ Du vil drive en virksomhed, der passer til hele dig og ikke fremstå som noget, du ikke er!

Du er klar til at tage handling, få min guidance og til at være synlig. Også selvom det er udenfor din komfortzone!

✦ Og i stedet skabe en virksomhed og et brand, der er i 100% alignment med dig og dit Human Design
– og samtidig have et godt flow af klienter som kommer til dig, fordi du er dig! ✦

3 måneders mentorship

Forløbet inkluderer:

3 MDR. support

MED SPARRING OG MOTIVATION

Jeg går all in i din virksomhed, og sparrer med dig på alt hvad du har brug for!

Jeg er din wing-woman, din Projector-guide og den, der holder retningen og den røde tråd for dig.

1:1 sessioner

1 x Human Design Business Session
1 x Business Mapping Session
3 x Branding Sessioner
1 x Action Plan Session til sidst i forløbet
1 x Catch-up kald efter forløbet for follow-up

Online platform

MED STRATEGISKE ARBEJDSARK, VIDEO MATERIALE, ONLINE KURSER, VISUALISERINGER M.M.

På platformen finder du alt du skal bruge til at skabe en succesfuld forretning. Mangler du noget i online portalen under forløbet, laver jeg det til dig.

Clearings

Under forløbet har du mulighed for at modtage ubegrænset (!) antal Clearings, der clearer/slipper begrænsende overbevisninger, karma, mentorkodninger og lign. som holder dig tilbage fra at få den succes, du drømmer om.

Udtalelser

Hvad tidligere mentees siger om forløbet

Bines støtte, sparring og indsigter givet mig en kæmpe ro, tiltro til mine ideer og en selvsikkerhed, som har gjort min proces meget tryg – også når jeg har siddet fast.

Efter endt forløb kan jeg se, at jeg traf det helt rigtige valg og forløbet har været så godt tilrettelagt, gennemført og helt igennem behagelige.

Først og fremmest har jeg fået materiale, som jeg kan vende tilbage til og bruge efter forløbet. Materialet har været brugbart, nemt at forstå og gå i gang med og det er derfor også en kæmpe støtte nu, hvor jeg arbejder selv. Derudover har Bines støtte, sparring og indsigter givet mig en kæmpe ro, tiltro til mine ideer og en selvsikkerhed, som har gjort min proces meget tryg – også når jeg har siddet fast.  Jeg vil helt klart tage Bines råd og feedback med videre.

I den forbindelse vil jeg virkelig rose Bine for sin måde at give feedback. Her har jeg mødt et virkelig højt niveau – både formidlingsmæssigt og den feedback hun giver.

Jeg kunne mærke, at jeg bare skulle med, fordi forløbet og Bines tilgang talte til mig. Forløbet har været det hele værd. Faktisk mere til. Jeg vil anbefale forløbet til dem, som vil arbejde med sig selv. Er klar til at tage imod feedback og kan se det smukke ved processen.

I mine øjne er forløbet ikke for alle, fordi Bines måde at forene det konstruktive, intuitive og feminine er en metode, som du ikke ser hos mange andre business mentorer. Hun er noget helt særligt, og derfor skal energien være rigtig for det bedste samarbejde. Hun har min største anbefaling.

SIMONE, NYOPSTARTET COACH
2022

Resultater

Èn får sin første drømmekunde på uge 2 af forløbet som nyopstartet coach uden en hjemmeside eller sociale medier.

Én sælger 2 sessioner og 1 forløb på første uge af forløbet – uden en hjemmeside og med under 200 følgere på Instagram.

Går fra at sælge enkeltstående 1:1 coachingsessioner drypvis til at sælge sit første 3 måneders 1:1 coachingforløb en uge efter hun har lanceret det – før salgssiden/hjemmesiden overhovedet er færdig.

Én går fra ingen viden og erfaring i iværksætteri og det selvstændige liv til en klar retning, stærkt fundament for hendes brand, stor tro på sig selv og egne evner, betalende kunder ved oprettelsen af hendes CVR nr. og stor tillid til, at det nok skal lykkedes.

“Jeg mærker en større indre styrke i dén retning jeg ønsker for mig selv og min virksomhed – det er sjovere og meget nemmere nu”

Den største forandring fra før forløbet og til nu er, at jeg har fået en helt anden tilgang til investering i min virksomhed – og at investering ikke kun handler om penge, men også om tillid, energi, anerkendelse. Og kærlighed. Til mig selv og dét, jeg er her med min virksomhed med 💫

Forandringen er også helt tydelig i, at jeg mærker en større indre styrke i dén retning jeg ønsker for mig selv og min virksomhed – det er sjovere og meget nemmere nu ‘bare’ at gå i gang og jeg har igennem forløbet (og efterfølgende) fået ryddet ud i flere begrænsende overbevisninger.

En overbevisning der flere gange bankede på i mit ego (før jeg ENDELIG investerede) handlede om penge – en energi, der virkelig har været blokeret hos mig i flere år. Den handlede om, om det virkelig var pengene værd – rullede over i ‘du kan da sagtens selv, og sikkert meget bedre endda’.

Heldigvis kunne jeg parkere tankerne fra egoet – og undervejs forsvandt de. I dag, efter forløbet er slut, er jeg så taknemmelig for at jeg turde rykke mig ud af min ‘komfortzone’ – fordi den begrænsede mig mere end den faktisk beskyttede mig. Forløbet fik mig til at kunne udvikle og skabe en ny komfortzone 🫶🏻

Jeg vil klart og varmt anbefale forløbet til andre – til dem i mit netværk og soulfamiliy. Især vil jeg anbefale forløbet, hvis jeg kender nogle som mangler at få retningen i et klarere lys – for det kan du lyse op for dem.

SIGNE, STRESS COACH & HUMAN DESIGN READER
2022

“Større klarhed, tydelig retning og mere power i mit budskab til verden”

På sin fine tålmodige facon holdt Bine fast i den røde tråd under hele processen med ændring af min målgruppe, mine ydelser og det visuelle udtryk, så resultatet for mig netop blev større klarhed, tydelig retning og mere power i mit budskab til verden.

Bines online materiale er super fint og let at følge, men det er klart sparringen med Bine, der har rykket mig videre. Jeg forestillede mig, at jeg via Bines forløb ville finde min røde tråd i forhold til farver, billeder og stemning i mine online universer, men jeg fik så meget mere.

Alle de overvejelser, der ligger bagved det visuelle udtryk, er jo det essentielle, og via Bines øvelser og sparring har jeg fundet min vej til at tale med min stemme til lige netop dem, jeg kan gøre den største forskel for.

LEANNA, HEALER
2020

Er du klar til at …

Skabe de resultater, du drømmer om og en virksomhed, der passer til dig?

Forløbet er for dig, hvis:

➤ Du er KLAR til at skabe et autentisk brand online, som tiltrækker dine drømmekunder uden at skulle jagte eller knokle.
➤ Du er KLAR til at vise hvem du er til omverden og komme ud med dit budskab, så du kan hjælpe flere.
➤ Du IKKE (længere) vil holde dig tilbage.
➤ Du er KLAR til at TAGE HANDLING på din drøm!
➤ 2023 skal være DIT år!

Opbygning:

TAG MODULERNE, SÅ DE PASSER TIL DIG:
Modulerne kan tages uge for uge i 6 uger eller med en uges mellemrum.
Forløbet starter med en Human Design session.

 Modul 1-2

Opbyg et stærkt fundament

Første uge handler om, at skabe et stærkt fundament for dit brand med Human Design. Anden uge handler om et stærkt fundament for dit brand og din virksomhed. Du får defineret et stærkt why og sat intention for forløbet, som skal holde kursen for dig – både under de 3 måneder, men også i resten af din tid som selvstændig.

MODUL 3

Personlig branding – brug dig selv og sælg mere

Du får de vigtigste principper i personlig branding fx hvordan du kan bruge dig selv på sociale medier. Du lærer, hvordan du er autentisk og professionel på samme tid, hvordan du driver virksomhed ud fra din genizone. Og hvordan du sælger mere, når du sætter spotlight på det, der gør dig og dit brand unikt.

MODUL 4

Tiltræk din målgruppe med dit magnetiske budskab

Du lærer, hvordan du formulerer og leverer et skarpt budskab til din målgruppe, som tiltrækker klienter.

Det er her du virkelig kan skille dig ud fra dine konkurrenter, stille dig som ekspert på dit område og gøre dine drømmekunder bevidste om, at du er den rette til at hjælpe dem.

MODUL 5

Skab et uimodståeligt visuelt brand

Jeg lærer dig, trin for trin, hvordan du skaber en visuel identitet, dvs. finder de rigtige farver, skrifttyper og stil for dit brand – helt uden at være grafiker og kun med gratis programmer.

Du får skabt en rød tråd i dit visuelle udtryk én gang for alle. Og løfter dit visuelle identitet til nye højder.

MODUL 6

Gå efter dine drømme og skab succes

Jeg klæder dig på til at komme i mål. Du lærer hvad der skal til for at nå dine mål, hvordan du kan sætte ind på din markedsføring alt efter hvor dine kunder er i købsprocessen.

Du får kontrol over din markedsføring frem for, at det er noget der styrer dig eller foregår i øst og vest.

RESTEN AF FORLØBET

Skab din klienttiltrækkende strategi

De sidste uger af forløbet er afsat til, at gøre dit flyveklar og hjælpe dig med en klienttiltrækkende strategi, som passer til dig og dit Human Design.

Vi får lavet en handlingsplan, så du ved hvad de næste skridt er.

Mit navn er Bine,

jeg er 3/5 Projector i mit Human Design med “kun” hals og g-center defineret. Og så er jeg Spirituel Branding & Business Mentor for terapeuter & coaches på 4 år.

På forløbet får du mine bedste hands-on værktøjer, jeg har tilegnet mig gennem mine 7+ år som selvstændig og i mit arbejde med mine klienter (alle terapeuter, coaches etc.)

Det er i min højeste intention, at du får succes med din forretning. Ikke kun økonomisk, men at du rent faktisk trives i din virksomhed.

Du kan forvente, at jeg giver dig skræddersyet sparring. Ingen one size fits all strategier her! Jeg lærer dig IKKE at gøre som mig, men at hjælpe dig med at finde din vej.

Den vej, der virker for dig og er bæredygtig på det lange løb og ikke bare et quick fix.

Jeg er PBA i Branding & Marketing Management, Business Mentor (som sagt), Clearings Master og Human Design Guide.

Udtalelser

HVAD MINE KUNDER SIGER OM HUMAN DESIGN

"Et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed"

Jeg har netop haft en intet mindre end vild Human Design Business session med Bine. Under sessionen fik jeg hele mit design gennemgået. Jeg fik en masse værdifulde råd og rettesnore i forhold til min virksomhed og hvordan jeg bedst passer på mig selv og min energi.

Jeg tror, jeg med sikkerhed kan sige, at den session bliver et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed og i min oplevelse af mig selv som selvstændig. Bines ord kommer til være en evig reminder i min vej videre frem.

Det er vist ikke sidste gang, jeg har haft en session hos Bine. Jeg kommer til at få brug for en kompetent guide i udfoldelsen af mit design for det kommer til at kræve noget mod.

Tak for dig, Bine! Du får hermed mine allerbedste anbefalinger.

METTE WEINREICH, INDEHAVER AF METTE WEINREICH COUNSELING

"Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed"

Jeg havde den store fornøjelse at få en HD reading af Bine og wow det var vildt. Jeg sad tilbage med en følelse af at blive set og genkendt på en måde, som jeg havde så meget brug for, både personligt og i forhold til min virksomhed. Bine formåede at sætte ord på hvordan det er at være mig, både i forhold til hvordan jeg tager beslutninger, tænker og føler.

Den største værdi HD har givet mig er at jeg er gået fra, at tænke om mig selv, at måske er jeg også bare lidt mærkelig, til at forstå at jeg lever lige præcis mit design og at jeg er lige præcis som jeg skal være. Det er en kæmpe gave. Og jeg forstår nu hvorfor min karriere vej aldrig har været snorlige. Det er som om det bare er lidt lettere at træffe beslutninger både privat og i min virksomhed.

Bine forklarede det hele i et roligt og empatisk tempo med stor nysgerrighed på mig, og det var fantastisk. Og det var guld værd at få koblet mit design til min virksomhed og få en meget større forståelse for min genizone.

Så sidder du derude og overvejer om en HD reading er gavnlig kan jeg kun sige GØR DET.. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed.

KRISTINA BONDE, TERAPEUT

“Jeg har taget ejerskab over de dele af mig selv, som jeg før ikke helt har troet på”

Selvom jeg kendte en smule til Human Design blev jeg fuldstændig blown away over Bines læsning!

Det hele ramte så præcist og har gjort, at jeg nu virkelig har taget ejerskab over de dele af mig selv, som jeg før ikke helt har troet på. Det var mange aha-oplevelser men mest af alt en bekræftelse på alt det jeg selv mærker, hvilket har ført til en dybere forståelse af mig selv og den måde jeg er på.

Bines Human Design læsning har ligesom fjernet sløret over noget jeg egentlig godt vidste men som jeg før ikke helt har kunnet tage ind. Nu når sløret er væk er det blevet lettere at være mig for det har fjernet al den støj der før kunne lede mig væk fra min egen vej.

Jeg kan på det varmeste anbefale Bine, der på sin professionelle og empatiske måde, guider dig gennem en læsning, der vil give dig klarhed og en følelse af at finde hjem i sig selv.

NINA GROVE

"Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt"

Jeg har fået en Human design buisness session hos Bine og hun får min varmeste anbefaling! 💗  Bine hiver Human design ned på et plan, så alle kan være med! Hun sammenflettede mine personlige gaver med min buisness og gav SÅ mange gode råd og fokuspunkter med på vejen. Hun afsluttede sessionen ved at sætte et kærligt spot på min genizone, som jeg vil tage med mig videre på min vej 🌱  Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt lige dér hvor jeg var 🙏 

MARIA FRA KAERLIGENOTER

"At blive klogere på mig selv betyder, at jeg kan bruge min energi mere effektivt!"

Jeg kunne genkende mig selv, da Bine beskriv min type og de særlige gaver (?), jeg har. Det har været enormt spændende og værdifuldt at blive klogere på mig selv, og det har bekræftet mig i, at jeg er på rette vej og har valgt den rigtige sti. Men det bedste var, at Bine også kom med input til, hvordan jeg kan prioritere min energi, og hvordan jeg kan håndtere nogle af de situationer/udfordringer, jeg møder ift. den type jeg er.

Sessionen har givet mig en tro på, at nogle af de ting, jeg kan mærke er rigtige for MIG rent faktisk også er det – også selvom det falder uden for normen ift hvad andre forventer og gør.

For selvstændige som mig er det enormt vigtigt at kende mine styrker – det hjælper mig med at prioritere min opgaver og min arbejdsdag, så jeg ikke brænder ud. Men i stedet har en dejlig og givende hverdag, hvor jeg har overskud og energi til både arbejde og familie.

Jeg vil anbefale alle, der dyrker personlig udvikling at få en session – selvstændig eller ej, så er det værdifuldt at kende sig selv.

GITTE

 lad os finde ud af, om vi er et match!

Energiudveksling: 25.499 kr. + moms

MULIGHED FOR AT DELE BETALINGEN OP I RATER UDEN GEBYRER

OPSTART LØBENDE

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor langt skal jeg være i min virksomhed?

Du kan sagtens være lige startet op eller ved at starte op.

Du behøver ikke at have en målgruppe, et navn til din virksomhed, ha’ dine ydelser på plads eller en strategi endnu. Det hjælper jeg dig med. Jeg anbefaler dog, at du starter din virksomhed tidligt i forløbet, så du kan eksekvere under forløbet.

Forløbet er det perfekte springbræt til at starte op som selvstændig coach eller terapeut, fordi du får dit fundament helt på plads. Det fundament som giver dig klienter og skal være byggestenen for din forretning.

Jeg elsker at hjælpe nystartede, så lad os tage en uforpligtende snak og finde ud af, om vi er det rette match. Kontakt mig, hvis du er i tvivl, så tager vi en snak.

Skal jeg følge en bestemt strategi?

NEJ det skal du ikke. Vi finder sammen en strategi, der matcher dig, din energi, dit Human Design og dine værdier.

Jeg lærer dig IKKE at kopiere min strategi, for den vil måske slet ikke passe til dig, dit brand, dit mål og hvor du er i din virksomhed nu.

Jeg tror slet ikke på one size fits all eller “gør ligesom mig, så får du samme resultater”.

Skal man kende til human design?

Nej, overhovedet ikke.

Vi starter forløbet med en 90 min. Human Design Business Session, hvor du får et udførligt kendskab til dit design. Du behøver ikke at vide noget på forhånd.

Hvad hvis jeg har fået en human design læsning?

Har du fået en session hos mig fratrækker jeg beløbet. Du er også velkommen til at få en ny session, hvor vi går i dybden med nogle andre aspekter af dit design.

1. Har du fået en læsning hos en anden reader:

Der er forskel på, hvordan man giver læsninger, og jeg vil derfor rigtigt gerne give dig en Human Design Business Session, som er en dybdegående session på 90 min. med henblik på dig som selvstændig. Du vil helt sikkert få nye indsigter i relation til din virksomhed.

Har du fået en mini-læsning uden 1:1, fx skriftligt eller på lydfil, vil det også være en helt anden oplevelse med en 1:1 Human Design Business Session, som går i dybden og indleder til dialog.

2. Er du også en Human Design reader?

Fedt! Så tænker jeg allerede, at du er langt i din udvikling.
Forløbet vil give mening for dig, hvis du:

  • Er ved at starte virksomhed eller lige er startet op
  • Ikke har nok klienter endnu (måske du har deltidsarbejde, er på dagpenge eller blot ikke tjener nok til, at du kan leve af det) eller
  • Du skal en ny retning med din virksomhed.
Hvordan tilmelder jeg mig?

Lad os tage en snak først, så vi begge er sikre på, at forløbet er det rette for dig. Book en afklaringssamtale HER.

Når du siger ja til forløbet, sender jeg dig en velkomstmail med med login og din faktura. Vi kan allerede finde en dato til din Human Design læsning efter du har tilmeldt dig forløbet.