Business Clearings
(pt lukket for bookinger – kig efter mine gruppe Clearing-forløb)

Få Clearet blokeringer over bevisninger, der står i vejen for din succes

Hvem er clearings for?

Clearings er for dig, der oplever blokeringer i din virksomhed fx i dit salg, tiltrækning af kunder, synlighed, penge, knokleri, selvværd, handlingslammelse osv. – hvad end du synes er svært eller hvor du føler dig blokeret, kan clearings hjælpe med at transformere energien.

Måske du kender til at føle dig blokeret eller noget ikke virker, selvom du “har gjort alt det rigtige”. Det kan også være, at det samme tema kommer op igen og igen. Så kan det være fordi der er energi eller karma, der kører i loop. Dette kan cleares.

Det kan også “bare” være, at du ønsker forandring og at komme tættere på din essens.

Clearings er for alle, der er klar på transformation og på at komme tættere på sin essens (sit autentiske jeg). Er du ikke klar til at tage handling og vil gerne blive i det gamle, er clearings ikke for dig.

Clearings fjerner årsagen til din blokering eller udfordring – derfor er det så effektivt.

Hvordan foregår en clearing?

Du sender mig en beskrivelse af hvad du ønsker Clearing på og så vælger vi en dag hvor jeg laver Clearingen.

Jeg clearer vejen for det, der står i vejen mellem det, du drømmer om og din nuværede situation. Dette gør jeg ved at læse din essens

Clearingen foregår ‘remote’ dvs. jeg laver clearingen indenfor det aftalte tidsrum – uden vi er sammen fysisk eller online. Energien og effekten af Clearingen er den samme uanset om vi sidder sammen eller ej, og uanset hvad du laver imens. Du skal derfor ikke sætte tid af til en session. Det eneste du skal gøre er, at drikke rigeligt med vand på dagen.

Efter Clearingen skriver jeg, at jeg er færdig og sender dig highlights fra Clearingen.

Vælg mellem:

1 Business Clearing

1 Clearing af dig ud fra de udfordringer, du ønsker at slippe. Med mulighed for at få Clearet i dit Human Design og tilkøbe Clearing af dine (salgs)platforme.

Du kan lave præcis det du har lyst til under en Clearing og behøver ikke at sætte tid af til den. Efter Clearingen modtager du en mail med highligts. 

649 kr. + moms

Business Clearing forløb

á 3 clearings

Genial hvis du for eksempel har brug for energetisk støtte under en salgsperiode/launch eller virkelig vil have noget ud af Clearings!

BONUS: Tilsendt 5 visualiseringer (værdi 777 kr.)

1.900 kr. + moms

energetisk Clean-Up af platforme (3 clearings)

Du får 3 Clearings af ALLE dine platforme (sociale medier, hjemmeside, nyhedsbrev, betalingsside, bookingsystem, erhvervskonto etc.) – Genialt under en salgsperiode!

Du modtager en Clearing om ugen af dine platforme. Denne periode kan forlænges.

888 kr. + moms

>> Skriv til mig her for booking! <<

i tvivl om, hvad du skal vælge?

Det er lidt forskelligt hvor mange Clearings der skal til for at man føler, at man rykker sig indenfor et område.

Én Clearing gør en stor forskel for mange, hvor andre gerne skal have lidt flere for at de får rigtigt hul igennem indenfor det område, de ønsker at transformere. Det kommer lidt an på hvor meget karma, der støjer – og fordi vi udvikler os i lag.

3 Clearings rykker dig virkelig langt! Og kan også bruges hvis du har flere temaer, du ønsker at arbejde på.

Book her

Er du klar på next level i din virksomhed?

Du booker en Clearing via formularen nedenfor. Jeg vil besvare din booking via mail hurtigst muligt. Betaling sker via faktura, som jeg sender til dig når vi har fundet en dato for Clearingen. Oftest kan Clearingen ligge indenfor 7 dage efter booking.

Vælg blandt:

2 + 3 =

Udtalelser

HVAD MINE KUNDER SIGER OM MINE CLEARINGS

Kort tid efter Bine havde foretaget clearingen begyndte det at strømme til med nye følgere og endnu flere medlemmer i min gruppe. Der begyndte også at komme flere forespørgsler på hjælp. Nu efter 2 måneder er der også åbnet op for salg af mine online kurser som ellers har stået helt stille tidligere.
Så det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal ha lavet en clearing ved Bine 🤗🥰

AMMEVEJLEDER

“Jeg kan mærke at jeg står stærkere I mig. At jeg ikke tænker så meget over det jeg sender ud og hvordan det bliver modtaget.

Jeg havde hindringer på at holde mine priser og holde fast i mit eget værd. Og derudover forhindringer i at skrive opslag og bekymre mig om hvordan det blev modtaget. Det er meget lettere nu og tænker det er clearingen der har gjort det. Mærkede ikke den store forskel undervejs, men kan tydeligt se det i bakspejlet.

Det gar været rigtig godt og bestemt anbefalelsesværdigt.”

INDRE BARN TRAUMETERAPEUT
& TOTUM KROPSTERAPEUT

"Jeg er begyndt at sætte sunde grænser nu"

Jeg har modtaget Clearing af Bine, og det er jeg virkelig taknemmlig for. Det har nemlig hjulpet mig til at blive klogere på mine relationer og gjort mig bevidst om hvor meget jeg pleaser andre mennesker. Jeg er begyndt at sætte sunde grænser nu. Bine er meget behagelig og har en dejlig letforståelig måde at lave Clearings på. De varmeste anbefalinger går til Bine

BEHANDLER

"jeg blevet mere fri i min måde at tænke om mig selv - jeg er mere "ligeglad" med, hvordan andre evt. tænker om mig og mine valg."

I forhold til min clearing ønskede jeg at blive mere synlig, fordi jeg forbandt det, at nogle så mig, som noget negativt. Her har jeg oplevet, at der er landet en mulighed for at komme på et drømmeforløb, som jeg ellers troede ikke var muligt for mig – jeg er blevet set, og det er vildt!

Derudover er jeg blevet mere fri i min måde at tænke om mig selv – jeg er mere “ligeglad” med, hvordan andre evt. tænker om mig og mine valg.

SPIRITUEL COACH & HUMAN DESIGN GUIDE

“Bine fik mig til at føle mig helt igennem tryg. Efter min clearing har jeg følt mig enormt støttet i mit indre arbejde”

Min clearing hos Bine var en rigtig dejlig oplevelse.

Jeg havde ikke prøvet at få en clearing før og jeg anede ærlig talt ikke rigtig hvad jeg kunne forvente, men Bine fik mig til at føle mig helt igennem tryg. Hun beskrev, hvordan clearingen foregår og hvad jeg kunne forvente, og hun var god til at svare på mine spørgsmål.

De tematikker, som Bine clearede i mit Human Design, er tematikker, som jeg selv arbejder med i min udvikling. Efter min clearing har jeg følt mig enormt støttet i mit indre arbejde og jeg har følt endnu mere tryghed i min udvikling.

Tak til dig Bine for dit skønne væsen og for en rigtig god oplevelse.

LOTTE
COACH & HUMAN DESIGN GUIDE

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad kan jeg forvente før, under og efter en clearing?

(denne information gives også ved booking)

FØR CLEARINGEN:
Processen går allerede i gang når du booker en clearing,  fordi du siger ‘ja tak’ til transformationen.

Når du har booket aftaler vi en dag, hvor jeg foretager clearingen. Her giver jeg dig også et tidsrum, hvor clearingen foregår remote (dvs. jeg laver den mens du bare kan gøre det, du har lyst til).

PÅ DAGEN:
Jeg foretager clearingen indenfor det aftalte tidsrum. Vi har ikke en session sammen og clearingen bliver foretaget remote, da det ikke har en betydning om vi sidder sammen eller ej (energi kender ikke tid og sted)

Jeg laver clearingen ved at skabe kontakt til din essensdiamant, som fortæller mig hvad der er klar til at slippe indenfor det fokusområde, du har givet mig. Nogle gange er der andet der skal slippe, men i det store billede vil det have påvirkning på det fokusområde, du ønsker clearing på.

Efter clearingen sender jeg dig en mail hvor jeg deler highlights for clearingen med dig. Det kan enten være lydfil eller skrift alt efter hvad jeg bliver guidet til.

Drik rigeligt med vand, for at støtte processen. Derudover er der ikke noget, du skal gøre under clearingen – eller noget, du kan gøre forkert.

EFTER CLEARINGEN:
I dagene efter en clearing: Tag ikke livsændrende beslutninger et par dage efter clearingen, da du lige skal lande i den nye energi. Det er forskelligt hvad folk mærker efter en clearing og uanset hvordan du oplever det, er det helt normalt – du er ved at lande i den nye energi og skaber nye forbindelser i hjernen.

Reaktioner bagefter kan være ildelugtende tis eller afføring, hovedpine, let til tåre, udrensningssymptomer, konflikter i relationer, føle sig blank (hvem er jeg nu?) – men det kan også sagtens være forhøjet energi og humør eller ro. Som sagt er alt normalt.

I tiden efter en clearing er energien transformeret, men du har din egen frie vilje til at gå med den nye energi og dermed det skifte, du har ønsket en clearing på – så gør det!

Ønsker du forandringen, skal du gå med det nye. En clearing er ALTID vejen hjem til dig selv, også selvom vejen derhen måske ikke ser ud som du har forestillet dig… mit råd til dig er; gå med det alligevel. Det kommer til at udfolde sig så smukt.

Eksempler på hvad jeg tidligere har clearet

Jeg har eksempelvis clearet følgende:

  • Én der ikke kunne komme ordentligt i gang med sin virksomhed. Hun kunne sagtens arbejde for andre (lønmodtager) men ikke starte hendes egne idéer op. Virkelig frustrerende for en Manifesting Generator! Det viste sig, at hun i et tidligere liv blev bestemt over af sin mand og blev straffet hvis hun ikke adlydte hans ordre. Hendes sjæl var så bange for at gøre noget på egen hånd, fordi det føltes “forbudt” og at hun ville blive straffet.
  • Én der føler sig blokeret på at tjene penge i sin virksomhed men har mange følgere – de vil dog ikke købe. Det viser sig at personen har lovet en mentor i tidligere liv, at hun ikke må tjene egne penge eller tjene på sin genizone. Energien har kørt i loop og gjort, at personen nærmere driver en velgørenhed end en rigtig virksomhed, hvor hun bliver kompenseret for sit arbejde.
  • Én der tiltrækker kunder der tager med arme og ben, men hun ikke bliver ordentligt kompenseret for sit arbejde. Og generelt har nogle virkelig angstrende relationer i sit liv. Det viser sig, at der kørte en energi i loop fra tidligere liv som høvding, hvor hun (han) skulle passe på triben og kunne sætte sig selv i fare, hvis han ikke slugte nogle kameler på relationsfronten.
Hvad er forskellen på clearings og healing?

Clearing adskiller sig fra healing ved at man ved en clearing arbejder med din essens. Jeg læser din essensdiamand (det man i Human Design vil kalde personlighedskrystallen) under en clearing.

En clearing foregår på 12 plan og laves af Oneness, mens mange healingsformer foregår på 5-7 plan, hvor man henter en energi ned fra planerne og healer med den. På 12 plan har man et meget større overblik.

Clearing er meget lig nogle former for healing, men ordlyden er en anden; clearing kommer af at man clearer vejen. Man healer ikke, fordi healing i sin ordlyd siger noget om, at man er ‘uhel’. Ingen mennesker er uhele eller i stykker.

Under en clearing behøver man ikke ligge ned eller lukke øjnene som ved andre former for healing. Du kan lave lige hvad du vil imens – det har ingen betydning for hvor god clearingen er for energi kender ikke tid og sted.

Jeg synes personligt at både healing og clearings kan noget hver især.

Hvilken uddannelse har du i clearings?

Jeg har to:

Jeg er uddannet Clearings Master ved Savanah Sommer (december 2022) og Spirit Guide Academy ved Amanda Drescher (juli 2022). Jeg bruger Savannahs metode i mine Clearings, hvor jeg clearer fra 12. plan i samarbejde med Oneness.