Web Design

HJEMMESIDER & SALGSSIDER DER

tiltrækker kunder og fremhæver dit brand

FOR DIG, DER ER BEHANDLER, TERAPEUT, COACH, PSYKOLOG, kostvejleder ELLER LIGNENDE.

Skal du have en ny hjemmeside eller salgsside?

skal den afspejle dig og dit brand? være let at rette i og rent faktisk fange din målgruppe?

Jeg designer hjemmesider der…

➤ Er professionele og brugervenlige

➤ Mobiloptimeret (og optimeret til alle skærme)

➤ Afspejler dig og fremhæver dit unikke brand, så du har en hjemmeside, du er stolt af at vise frem og som føles som dig

➤ Du kan holde ved lige selv – og er let at rette i (inkl. vedligeholdelses guide og video guides)

➤ Rent faktisk sælger og henvender sig til din målgruppe! (tilvalg: strategi session og rådgivning af tekster)

100% ejerskab: du ejer din hjemmeside fuldt og helt

Sikkerhed: Anti-spam, sikkerhedscertifikat og opsætning af back-up

Trygt samarbejde, hvor du er med i processen

Vælg mellem:

Jeg har forskellige løsninger til dig, alt efter dine behov, og hvor du er i din virksomhed.

Jeg ser mange hjemmesider, som ikke sælger en dyt. Det vil jeg gerne lave om på! Foruden webdesign arbejder jeg som Branding & Business Mentor – strategisk med din branding og markedsføring.

En hjemmeside skal ikke kun være professionel og brugervenlig – den skal give dig henvendelser og salg!

Jeg designer hjemmesider i WordPress med temaet Divi.

webdesign

Ny hjemmeside

Får du nok henvendelser og klienter i din virksomhed/praksis? Så lad os gå direkte til sagen: din nye hjemmeside. Priser fra 6.500 kr + moms.

webdesign + strategirådgivning

En hjemmeside, der tiltrækker klienter

Denne pakke er til dig, der ønsker en storsælgende hjemmeside. Du ønsker ikke blot en hjemmeside, men også sparring på hvordan du kan komme (endnu mere) udover rampen. Priser fra 7.500 kr. + moms.

webdesign + strategirådgivning + feedback på dine tekster

En hjemmeside, der rent faktisk sælger

Den ultimative pakke til dig, der ønsker en storsælgende hjemmeside. En hjemmeside i sig selv tiltrækker ikke kunder. Det er vigtigt, at dine tekster og dit brand taler direkte til din målgruppe. Har du ikke styr på denne del? Så lad os tage en 1:1 session inden jeg begynder at designe din nye hjemmeside. Du får desuden rådgivning på dine tekster, så de henveder sig til din målgruppe og tiltrækker henvendelser og salg. Priser fra 10.000 kr. + moms.

En enkelt side til dit kursus, forløb, freebie eller lign.

Salgsside (landing page)

Har du ikke brug for en hel hjemmeside, men blot en enkelt side – en såkaldt salgsside eller landing page. Det kan være, at du har et forløb, kursus, freebie, leadmagnet eller andet, som skal sælges på bedste vis. Priser fra 1.700 kr. + moms.

Udtalelser

Bine hjalp mig med salgsoptimering af en side på min hjemmeside i forbindelse med et tilbud jeg kørte. Da jeg kontaktede hende var det en hasteopgave og hun havde noget der ligner 24 timer til at løse opgaven. Og hun løste den simpelthen til perfektion! Jeg fik oven i købet en historisk høj omsætning i min lille virksomhed på netop denne kampagne. Så næste gang tøver jeg IKKE med at tage fat i Bine med det samme! Med andre ord kan jeg kun give Bine mine absolut varmeste anbefalinger!

CARINA VESTERGAARD – CLAIRVOYANT

Hjemmeside, logo & visitkort

Bine er super professionel og engageret i sit arbejde. Hun er dygtig til at skabe lige præcis det, som man har i tankerne omkring sin hjemmeside. Resultatet for min hjemmeside er blevet meget bedre, end jeg har forestillet mig, og det er fordi Bine er grundig og ved, hvad hun laver. Til hver en tid vil jeg bruge Bine fremover til alt branding, og jeg vil varmt anbefale hende til andre. Hun er utrolig rar og serviceminded.

JONAS HOLME – HYPNOTERAPEUT

Hjemmeside & logo

Bine har udarbejdet min hjemmeside og virksomhedslogo. Det var en sand fornøjelse at arbejde med Bine; super dygtig, omhyggelig, effektiv og professionel at samarbejde med. Jeg følte mig i trygge og gode hænder hele vejen. Hun får mine varmeste anbefalinger.

IBEN LAQUIAN – PERSONLIG TRÆNER & TERAPEUT

Jeg har været meget tilfreds med den hjemmeside Bine har lavet til mig. Hun er fantastisk søde, serviceminded og nem at samarbejde med. Hun har været god til at finde den stil og fremhæve den ånd og sjæl, jeg gerne ville have på min hjemmeside. Hun arbejder hurtigt og er utrolig dygtig til sit arbejde. Jeg kan varmt anbefale Bine og vil bestemt bruge hende fremover, hvis jeg har brug for opdateringer eller andre ydelser til min virksomhed.

TINA STRID – COACH FOR PSYKISK SÅRBARE

360 graders branding transformation

Hjemmeside, visuel identitet & strategi rådigvning:

Bine er utrolig kompetent og fik meget hurtigt mig på sporet af den drøm, som har formet sig det sidste års tid. En rådgivning og sparring der har givet mig en handlingsplan, men endnu vigtigere fornyet motivation og kampgejst. Jeg glæder mig til, at vi nu fortsætter vores samarbejde, så jeg kan komme helt ud over kanten. Så kan kun anbefale Bine, og som coach er det bare en befrielse at hun ved hvad det handler om og kan byde ind, der hvor man selv går lidt i stå.

LOUISE MANSØ – VANE- & OVERSPISNINGSCOACH

Bine har hjulpet mig med at få lavet en helt ny hjemmeside og den er jeg super tilfreds med. Jeg er vild med måden det er sat op på, de smarte funktioner og looket. Det er blevet ligesom jeg gerne ville have det. Hun er super kreativ, omhyggelig og dygtig. Jeg har virkelig følt mig i trygge hænder hos Bine. Hun er utrolig imødekommende og jeg mærker, at hun er oprigtig interesseret i at jeg bliver tilfreds. Giver de varmeste anbefalinger til Bine.

LOUISE KJERGAARD – COACH

Hjemmeside & visuel brand identitet

Hovedårsagen til, at jeg valgte Bine var, at jeg med det samme kunne mærke, at hun forstod mit brand og min forretning. Jeg har følt mig tryg i hele processen – lige fra arbejdet omkring det visuelle til det funktionelle. Bine holdt mig opdateret løbende, og hvis jeg havde ønsker undervejs, blev det altid mødt positivt. Jeg er SÅ glad for min nye hjemmeside. De varmeste anbefalinger til Bine og Yin Branding.

SELMA KJÆRBO – FLOW SPECIALIST & MEDIYOGA

Under hele forløbet har Bine været super god til at lytte til mine ønsker, og ud fra disse kommet med forslag, som har ramt lige i plet. Jeg har fået meget mere, end jeg havde forventet, både med hensyn til de færdige produkter og til samarbejdet, som har været meget inspirerende og behageligt. Jeg kan varmt anbefale Bine.

DORTHE THOMSEN – BØRNEPSYKOLOG

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du i tvivl om…

du har brug for strategirådgivning? Eller om du blot skal ha’ en ny hjemmeside?
Prøv tjeklisten nedenfor og se, hvor meget du har styr på. Eller lad os tage en uforpligtende snak.

Køb klippekort og spar penge

Jo flere timer du køber, jo lavere er timeprisen. Du skal regne med, at en hjemmeside typisk tager 10-15 timer, nogle gange mere, men jeg skal nok rådgive dig herom.

Klippekort koster 3.500, 6.500 og 9.000 kr. for 5, 10 og 15 timer. Priserne er eksklusiv moms.

Mine kunder og jeg er rigtigt glade for at have klippekort, fordi det gør det muligt for mig at træde til, når der er noget der skal laves på din hjemmeside. Læs handelsbetingelserne her.

KUN 5 STJERNEDE ANMELDELSER PÅ FACEBOOK OG GOOGLE

HEJ MIT NAVN ER BINE OG JEG HAR

10 års erfaring med hjemmesider og 4 års erfaring som Branding & Business Mentor.

Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg hjælper coaches, terapeuter og lign. med at tiltrække drømmekunder og få gang i deres hjertebusiness.

Jeg brænder for, at få dig til at lykkedes med din drøm om at hjælpe andre mennesker mod et bedre liv samtidig med, at du trives i din virksomhed.

Som Branding & Business Mentor snakker jeg med mange selvstændige behandlere, terapeuter og coaches, som har fået lavet en (ofte dyr) hjemmeside i håb om, at hjemmesiden i sig selv skaffer dem klienter.

I denne ligning mangler brand fundamentet og en retning for dit brand, så du rent faktisk ved hvem du henvender dig til, hvordan og hvordan din hjemmeside rent faktisk sælger.

Det vil jeg lave om på!

Derfor bruger jeg min viden som Business Mentor og Brand Specialist når jeg designer hjemmesider.

PORTFOLIO

Se mit arbejde

Jeg har lavet hjemmesider og salgssider for adskillige coaches, terapeuter, yogalærere, hypnoterapeuter, healere, diætister, kostejledere, psykloger …

Kontakt mig

Lad og tage en uforpligtende snak om dine ønsker

Kontakt mig via formularen eller min mail: bine@yinbranding.dk

Jeg svarer normalt indenfor 24 timer i hverdagene.

7 + 9 =