Video guides

Her på siden finder du video-guides der viser dig, hvordan du redigerer og vedligeholder din nye hjemmeside. Du kan også finde flere og mere dybdegående guides på Divi’s egen hjemmeside (på engelsk). Jeg kan også anbefale denne Facebook gruppe (dansk).

Før du kontakter mig med din udfordring, anbefaler jeg, at du først tjekker om du har den nye version af Divi (tema) og WordPress og at alle dine plugins er opdaterede. Mange fejl på siden skyldes, at du ikke opdaterer. Hvis dine rettelser ikke går igennem, så slet cache på din side som vist nedenfor.

Oplever du problemer på din hjemmeside?

Opdater din hjemmeside

Tjek om du mangler at opdatere WordPress og Divi (dit tema). Der kan opstå fejl på din hjemmeside, hvis du har en gammel version fx at din kontaktformular ikke virker. Husk at lav en backup med UpdraftPlus eller et andet backup-plugin inden du opdaterer WordPress.

Går dine rettelser ikke igennem?

Slet cache

Hvis du retter noget på din side, og du ikke kan se rettelsen efter du har gemt, så husk at slette cache fra din side, som vist på nedenstående screenshot. Du kan både slette fra den aktuelle side, du står på, eller for hele hjemmesiden. Hvis du er i tvivl så slet det hele.

Sådan logger du ind og opretter en ny bruger

Log ind på WordPress (dit domæne/wp-admin) >> Gå til Brugere i kontrolpanelet til venstre >> Tryk på Tilføj ny >> Udfyld mit navn og mail bine@yinbranding.dk >> Angiv rolle som administrator

Jeg gennemgår ovenstående steps i videoen.

Temaindstillinger: skrifttyper, farver, knapper, menu osv.

I denne video gennemgår jeg de visuelle indstillinger på din hjemmeside (temaindstillinger). Jeg gennemgår hvordan du:
– Indsætter dit logo
– Designer din menu og knapper
– Ændrer skrifttyper og farver

Opret en ny side, rediger links og administrer sider

I denne video viser jeg dig hvordan du
– Opretter en ny side
– Administrerer siderne (offentliggøre eller sætter som kladde)
– Hvordan du redigerer linket på siden
– Hvordan du opretter en ny side ud fra et eksisterende design (så du kan genbruge opsætningen eller elementer og dermed holde den røde tråd)

Rediger side

I denne video viser jeg dig hvordan du redigerer i tekster, billeder, bokse, baggrundsfarve, klient udtalelser og andet relevant på din nye hjemmeside.

Vedligeholdelse – opdatering og backup

Det er vigtigt, at du opdateret plugins, WordPress og tema (Divi). Husk at lave en sikkerhedskopi af din hjemmeside, inden du opdaterer WordPress.

I denne video viser jeg dig hvordan (og hvorfor det er vigtigt at) du opdaterer WordPress, plugins og tema. Jeg viser dig også hvordan du laver en backup med UpdraftPlus og gendanner databasen hos Simply.

UpdraftPlus er en ekstra sikkerhed, da dit webhotel højest sandsynligt vil tage en backup af din database hver dag (tjek evt. om dette er en del af din pakke hos webhotellet).