Book en personlig Human Design læsning

60 min. personlig læsning af dit unikke Human Design chart. Sessionen foregår over telefon, og du modtager en lydfil efterfølgende.

Pris: 1.250 inkl. moms

Book din læsning her!

Sådan gør du:

1. Udfyld formularen.
2. Jeg vender tilbage så hurtigt så muligt på mail. Sammen finder vi en tid til din session.
3. Efter bekræftelsen af vores aftale modtager du en faktura, der skal betales inden sessionen.
4. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.
5. Du modtager en lydfil fra sessionen, så du kan lytte til den igen og igen.

1 + 9 =

Udtalelser

"Et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed"

Sagt om en Human Design Business Session

“Jeg har netop haft en intet mindre end vild Human Design Business session med Bine. Under sessionen fik jeg hele mit design gennemgået. Jeg fik en masse værdifulde råd og rettesnore i forhold til min virksomhed og hvordan jeg bedst passer på mig selv og min energi.

Jeg tror, jeg med sikkerhed kan sige, at den session bliver et ret markant vendepunkt i forhold til min virksomhed og i min oplevelse af mig selv som selvstændig. Bines ord kommer til være en evig reminder i min vej videre frem.

Det er vist ikke sidste gang, jeg har haft en session hos Bine. Jeg kommer til at få brug for en kompetent guide i udfoldelsen af mit design for det kommer til at kræve noget mod.

Tak for dig, Bine! Du får hermed mine allerbedste anbefalinger.”

METTE WEINREICH, INDEHAVER AF METTE WEINREICH COUNSELING

"Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed"

Sagt om en Human Design Business Session

Jeg havde den store fornøjelse at få en HD reading af Bine og wow det var vildt. Jeg sad tilbage med en følelse af at blive set og genkendt på en måde, som jeg havde så meget brug for, både personligt og i forhold til min virksomhed. Bine formåede at sætte ord på hvordan det er at være mig, både i forhold til hvordan jeg tager beslutninger, tænker og føler.

Den største værdi HD har givet mig er at jeg er gået fra, at tænke om mig selv, at måske er jeg også bare lidt mærkelig, til at forstå at jeg lever lige præcis mit design og at jeg er lige præcis som jeg skal være. Det er en kæmpe gave. Og jeg forstår nu hvorfor min karriere vej aldrig har været snorlige. Det er som om det bare er lidt lettere at træffe beslutninger både privat og i min virksomhed.

Bine forklarede det hele i et roligt og empatisk tempo med stor nysgerrighed på mig, og det var fantastisk. Og det var guld værd at få koblet mit design til min virksomhed og få en meget større forståelse for min genizone.

Så sidder du derude og overvejer om en HD reading er gavnlig kan jeg kun sige GØR DET.. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og min virksomhed.

KRISTINA BONDE

"Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt"

Sagt om en Human Design Business Session

Jeg har fået en Human design buisness session hos Bine og hun får min varmeste anbefaling! 💗  Bine hiver Human design ned på et plan, så alle kan være med! Hun sammenflettede mine personlige gaver med min buisness og gav SÅ mange gode råd og fokuspunkter med på vejen. Hun afsluttede sessionen ved at sætte et kærligt spot på min genizone, som jeg vil tage med mig videre på min vej 🌱  Det er længe siden jeg har følt mig så set og mødt lige dér hvor jeg var 🙏 

MARIA FRA KAERLIGENOTER

FAQ

Hvad er forskellen på en personlig og en business session?

En personlig Human Design læsning varer 60 min. og giver dig et udførligt indblik i dit Human Design chart.

En Human Design Business session varer 90 min. Du får det samme som i en personlig læsning + tips til hvordan du kan tiltrække salg ud fra din energitype, markedsføre dig ud fra din profil og indblik i din genizone. Forberedelsestiden er desuden længere for mig ved en business session. Bestil her.

HUMAN DESIGN BUSINESS SESSIONER V/
BRANDING & BUSINESS MENTOR, BINE BORG-THOMSEN

Kontakt:

bine@yinbranding.dk yinbranding.dk ⟡ CVR 35707581