Gratis healingsmeditation

Shine your light

z

Før du lytter

Tusind tak for din interesse i min healingsmeditation. Jeg håber at den vil hjælpe dig med at stå stærkt i dit lys, være tryg ved at stå frem med alt det, der er dig – ligesom den har hjulpet mig. Den hjælper dig også med at adskille andres energi fra dit felt, så du kan stå stærkere i din egen energi.

Den tager under 4 minutter. Du kan lave den ligeså mange gange du har brug for, både som jeg guider den eller på din egen måde. Den nye energi integrerer sig i dit system henover de næste dage og uger.

Du er meget velkommen til at kontakte mig og fortælle hvad du har fået ud af healingsmeditationen. Det vil gøre mig så glad!

Kun for dig på denne side!

Jeg har flere healinger og clearings på vej, som vil hjælpe dig med at stå stærkere i din genizone og dit brand – og komme ud med dit budskab.

Hvis du er interesseret kan du skrive dig op nedenfor og modtage særlige rabatter på kommende healinger og clearings (GÆLDER KUN FOR JER PÅ LISTEN!)

Er du på mit mentorforløb får du dem naturligvis gratis, ligesom alt andet jeg laver. Det gælder alle der har været med på forløbet.