Hvis du skal være helt ærlig med dig selv (og det må du gerne – dette er et safe space!)⁣

Hvor meget holder du øje med dine konkurrenter? Hvad de gør? Hvordan de kommunikerer? Hvilke markedsføringstiltag de laver? For liiiiige at lure hvad de gør. For hvis det virker for dem, så vil det helt sikkert også virke for dig. Eller hvad?

Jeg er blevet skolet i at holde øje med konkurrenten og lave konkurrentanalyser (jeg er uddannet i Branding & Marketing Management).⁣
Derfor troede jeg, at jeg skulle holde øje med mine konkurrenter, for at få succes som selvstændig.
Men problemet er bare, at vi kan komme til at blive alt for inspireret af andres strategier, når vi bliver “fodret” med vores konkurrenters måde at drive forretning på. Og det gør vi, når vi holder øje med dem på sociale medier, tilmelder deres nyhedsbrev, deltager på deres webinar osv. osv.⁣
Vi kan komme til, at miste vores egen måde at drive forretning på.
Vores eget unikke brand.
Og når du gør det, så tror jeg på, at dine drømmekunder ikke kan nå ind til dig. De kan ikke resonere med dig, hvis du opfører dig som din konkurrent i stedet for dig.⁣
Måske du glemmer din egen rejse, dit eget why, din vision. Måske du bliver handlingslammet.⁣
Så husk dig selv og din egen rejse som selvstændig.
Jeg har fundet ud af, at det ikke fungerer for mig, at tjekke hvad mine konkurrenter laver. Min tid og fokus er det vigtigste jeg har som selvstændig – så den skal bruges på at holde fokus på MIN sti. MIN rejse. MIT mål. Og MIT brand!
Jeg vil gerne lære dig, hvordan du kan gøre det samme.

Vil du gerne holde fokus på din egen sti og lære, at stå stærkt i det, der gør dig og dit brand unikt? Kunne du godt tænke dig, at blive skarp og selvsikker i markedsføring og branding som terapeut, coach eller behandler? Komme tilbage på din sti eller finde din sti? Så dine drømmekunder kan mærke dig og køber af dig?

Så har jeg lavet 1:1 Branding Mentor forløbet “Autentisk Branding Forløbet med Human Design” til dig.

Forløbet varer 3 måneder, hvor du har mig som Business og Branding Mentor. Jeg hjælper dig med alt det, du synes er svært og overvældende som terapeut, behandler eller coach.

Bl.a. lærer jeg dig, at skabe et skabe et uimodståeligt brand, blive helt skarp på din målgruppe og budskab, få dit unikke brand frem i lyset og lave en strategi for din branding og marketing.

Alt sammen på en måde, der er i overensstemmelse med dig og dine værdier. For jo, du kan leve godt af din virksomhed uden at lave om på dig selv! Jeg viser dig vejen.

Læs mere om forløbet her